God Jul och Gott Nytt År!

År 2016 börjar gå mot sitt slut och en välbehövlig julledighet står runt hörnet.

Qing har under året haft en fin utveckling. Efterfrågan på våra specialisttjänster har varit och är fortfarande hög, inte minst bland våra fordonskunder. Men även vårt fokus under året på medicinteknik och Life Science har burit frukt. Det senaste halvåret har detta fokus lett till att fem nya kundföretag valt att samarbeta med Qing! Kunderna är allt från små start-ups till globala Medtech-företag. Den höga efterfrågan på våra tjänster gör att vi fortsatt har ett stort behov av att rekrytera fler duktiga kvalitetsspecialister. Tips är mer än välkomna!

Vi på Qing firade in julen med en härlig avslutning där vi tillsammans fick lära oss finesserna med att lägga in vår alldeles egna sill, Qingsill. Kul att stoltsera med hemmagjord sill på julbordet.

Stort tack till alla våra kunder som igår anslöt sig till oss på Kvarnberget för en mycket god och trevlig jullunch. Extra stort tack säger vi till Anders Rabbe, VD – Isofol AB som höll ett spännande föredrag om hur Isofol´s produkt i framtiden kommer att förbättra cancerbehandling. Cancern behöver bekämpas och utvecklingen måste gå framåt. Därför väljer Qing i år att stödja Barncancerfonden.

Nu inväntar vi ledigheten med familj, vänner och god mat. Vi laddar batterierna och ser fram emot 2017. Nytt år – nya möjligheter!

God jul och Gott Nytt År

Önskar vi på Qing

jullunch

fullsizer-003

img_1562

jullunch_anders-rabbe_isofol

dsc_9949

dsc_9929

dsc_9951