Våga och Vinn!

Den 19-20 november samlades alla 17 Vinn-bolagen på Tylösand Hotell.
Tillsammans med våra respektive så var vi över 300 personer. Vilken stämning och vilken helg!

Temat för helgen var VÅGA – att VÅGA göra annorlunda! Vi fick chansen att lyssna på intressanta föredrag av bland annat årets talare 2015– Olof Röhlander som talade om ”Njutningsfullt arbete”. Vilken inspiratör! Våra respektive fick en inblick i vilken fantastisk kunskap och erfarenhet som finns inom Vinngroup och under ett par timmar florerade vi på ”Kunskapstorget” där flera av bolagen presenterade spännande projekt. För att bara nämna ett axplock så fick vi se och lyssna till Yovinn som visade upp tredimensionella skrivare, höra Eyevinn tala om framtidens TV och Vinnter som presenterade framtidens ljudmiljöer.

Qing körde en liten övning som hette ”Prinsessan & Draken” och parallellen till denna berättelse visar på vikten av att förstå att vi människor tänker olika/arbetar olika och därmed lyfte Qing hur viktigt det är att bolag har väl fungerande ledningssystem. Tack Annika Fahlén – Senior QA/RA Specialist och Jonas Länje – VD på Qing för en utmärkt insats!

Givetvis fanns tillfälle för lite lyx att utnyttja det fantastiska SPA som Tylösand Hotell erbjöd. Helgen genomsyrades av inspirerande föredrag, intervjuer, god mat, musik och mycket, mycket skratt.

Tack alla VINNARE!

dsc_0434-kopiera

dsc_0442-kopiera

lol_0648-kopiera

lol_0667-kopiera

lol_0893-kopiera

lol_1022-kopiera