Trainings

Viljan att förändra börjar hos dig. Vi är med er på resan och visar vägen genom utbildningar och workshops. Detta kan ske tillsammans med andra i våra öppna utbildningar, eller helt anpassat efter ert företag och behov.

Se vilka utbildningar vi har planerade just nu och skicka in din anmälan här nedanför, eller skicka en intresseanmälan till någon av de utbildningar vi ännu inte har planerat in.

Har du frågor om utbildningarna, eller saknas den utbildning du önskar? Kontakta oss på info@qing.se och berätta mer om ditt behov!

Planerade utbildningar

Vad? Denna utbildning syftar bland annat till att ge dig en övergripande bild av kraven på kvalitetsledningssystem inom medicinteknik, dess olika delar, och att öka din förståelse för processflöden och dokumentationskrav.
När? 27-28 september 2023
Var? Göteborg
Länk till inbjudan med ytterligare detaljer.
Länk till anmälan.

Vad? Denna utbildning syftar till att ge dig kunskaper och verktyg för att genomföra riskanalys av en medicinteknisk produkt. Du får även förståelse för nödvändiga processflöden, kompetenser och dokumentationskrav för din riskanalys.
När? 4 oktober 2023
Var? Göteborg
Länk till inbjudan med ytterligare detaljer.
Länk till anmälan.

Vad? Denna utbildning syftar till att ge dig kunskap om hur man planerar och genomför en internrevision i en medicinteknisk verksamhet. Du behöver kunna grunderna i gällande regelverk och ISO 13485:2016 för att tillgodogöra dig kursen.
När? 11 oktober 2023
Var? Göteborg
Länk till inbjudan med ytterligare detaljer.
Länk till anmälan.

Övriga utbildningar

Qing erbjuder även utbildningar inom bl.a. följande områden:

  • Processvalidering
  • Product cybersecurity
  • Cybersecurity management systems
  • Usability
  • Medical device software development processes
    for management and stakeholders

Är du intresserad av en utbildning inom något av ovanstående områden? Skicka en intresseanmälan till event@qing.se så hör vi av oss och berättar mer!